top of page

Företagsstäd

Eco Clean erbjuder företagsstäd för alla typer av verksamheter i Göteborg, alltid efter kundens önskemål, öppettider och behov. Vi åtar oss uppdrag för små, mellanstora och stora företag. Utöver den regelbundna städningen kan vi även hjälpa till med allt ifrån att vattna blommor till att diska eller tvätta gardiner och andra textilier. Vi utför även underhåll av kaffemaskiner och leverans av fruktkorgar med mera. Vi anpassar våra metoder och rengöringsmedel efter uppdrag och lämnar alltid garanti på utförd städning. Vi är försäkrade med ansvarsförsäkring och företagsförsäkring så att ni kan känna er trygga om olyckan skulle vara framme.

 

Golvvård

Eco Clean utför underhåll och rengöring av alla typer av golv. Vi har lång erfarenhet av golvvård och anpassar därför alltid metod och val av rengöringsmedel och ytskikt efter typ av golv och verksamhet. Får varje golv rätt behandling så kan vi vara mer effektiva vad gäller tid och pris. Vi utför golvvård på alla typer av golv och material, såsom linoleum, plast, sten, trä och betong.

Storstäd/Sanering

Eco Clean utför storstädning av alla typer av fastigheter i Göteborg. Storstädning innebär att man städar där man vanligtvis inte får rent eller kommer åt vid den regelbundna städningen. Att storstäda regelbundet bidrar, utöver ökad trivsel, till att den dagliga städningen blir enklare samt att risken för allergibesvär blir mindre. Vi skräddarsyr alltid vår storstädning efter kundens önskemål men kan även erbjuda en standardlösning.

 

Fönsterputs


Eco Clean erbjuder fönsterputs för både företag och privatpersoner i Göteborg. Fönsterputs kan beställas som en engångstjänst, exempelvis vid flyttstädning, eller som abonnemangstjänst. Man kan välja fönsterputs av endast utsida eller insida, tvåsidig fönsterputs och puts av mellanglas, ofta kallad fyrsidig eller sexsidig puts. Givetvis kan man även välja till rengöring av persienner, fönsterkarmar, fönsterbrädor och fönsterbleck samt borttagning av exempelvis färgstänk. Vi har all nödvändig utrustning och kompetens för höghöjdsarbeten eller där det är svårt att komma åt. Pris för lift eller annan specialutrustning specificeras alltid i offerten.

 

Inför din fönsterputs
För att minimera risken för arbetsplatsolyckor och förslitningsskador är det viktigt att ni plockar bort möbler, föremål och eventuellt gardiner kring fönstren som ska putsas. Är det svårt att komma fram till fönstren bör även möbler flyttas undan. Detta gör även att du som kund inte riskerar att saker går sönder eller blir nedstänkta av putsvatten när vi arbetar. Skulle ni vilja att vi plockar bort möbler och föremål vänligen tala om detta när ni beställer fönsterputs. På så sätt kan vi göra en korrekt bedömning av hur lång tid arbetet kommer att ta.

 

 

Möbel & Mattvätt

 

Möbeltvätt är ett bra sätt att värna om både din plånbok och vår planet. Det är också nödvändigt för att behålla möblerna i bra skick länge. Vi hjälper dig att ta bort smuts och avlägsna föroreningar som damm, kvalster eller pollen. Vi återställer era möbler så att det ser ut som nya igen.

 

Vi utför tvätt av både heltäckningsmattor och lösa mattor.  Fläckiga mattor har kortare livslängd och kan orsaka allergier och dålig luft om de är ordentligt nedsmutsade. Därför är det viktigt att alltid se till så att heltäckningsmattorna i era lokaler är fräscha. Rekommendationen är att utföra mattvätt av heltäckningsmattor två gånger om året.

Utomhusmiljö

 

Känner du att du behöver hjälp med gräsklippning eller trädgårdsskötsel runt er fastighet? Det är där vi på Eco Clean kommer in i bilden. Det kan vara träden på parkeringen eller rabatten vid entrén. Vår trädgårdstjänst låter dig njuta av en välskött och trevlig utomhusmiljö. 

Eco Clean erbjuder fasadtvätt. En ren fasad på fastigheten ger ett gott intryck och bidrar till att öka dess livslängd. Färgtillverkare rekommenderar exempelvis att man bör tvätta målade fasader regelbundet för att garanteras den livslängd som utlovas.

Vi rengör alla typer av fastigheter och alla typer av material, såsom trä, plåt, glas, betong, tegel och puts. Vi kan även tvätta rent staket, altaner och gångplattor samt klottersanera och behandla ytor med ytskikt som gör att klotter och smuts lättare går att avlägsna vid tvätt. Vi har kompetens och utrustning för att utföra fasadtvätt på hög höjd eller där det är svårt att komma åt. Pris för lift eller annan specialutrustning specificeras alltid i offerten.

Byggstäd

 

Eco Clean erbjuder byggstädning Göteborg för alla typer av byggarbetsplatser i Göteborg. Vi utför alla typer av byggstädning på och kring byggarbetsplatser, inklusive arbetsbodar och liknande. Allt från grovstädningen under byggfasen till slutstädningen när det är färdigt för inflyttning.
Under byggfasen är vi behjälpliga med det som behövs. Främst gör röjer vi undan skräp och materialrester för att öka framkomligheten och hålla arbetsplatsen säker och trivsam. Vidare håller vi rent på toaletter, personalutrymmen, förråd och andra lokaler som brukas av personal på arbetsplatsen.
Före hyresgästen flyttar in är det viktigt att byggstädning utförs på ett korrekt sätt. Detta underlättar besiktningen av arbetet samt ger hyresgästen ett gott första intryck. Med stor noggrannhet och med känsla för detaljer ger vi nybygget den sista touchen för glänsande finish, precis som man vill ha det när något är helt nybyggt. En bra slutstädning bidrar även till att eventuella missar eller dolda fel kan upptäckas, och åtgärdas, innan besiktningstillfället.

 

Kaffemaskin & fruktkorg

 

För att förenkla arbetet för er, så att ni kan fokusera på annat, erbjuder vi goda fruktkorgar fyllda med frukter och vitaminer. Vi erbjuder även underhållning av er kaffemaskin, och kan ta över ansvaret för inköp och påfyllning av denna. Vi kan även ta fram kaffemaskiner som passar ert företag om det är dags att göra en uppdatering.

företagsstäd
golvvård
storstäd + sanering
byggstäd
fönsterputs
kaffe
Möbel & mattvätt
Utomhusmiljo
bottom of page