top of page

Om oss

Vi på Eco Clean har många bra egenskaper som gör oss speciella. Vårt främsta mål är nöjda kunder. Det är en självklarhet att alla våra kunder alltid är nöjda med vårt arbete. Vår affärsidé är att erbjuda företag, organisationer och offentliga verksamheter kompletta kund- och miljöanpassade tjänster inom städ. Vi erbjuder våra kunder personlig service, kunskap och kvalitet samt rätt person på rätt plats. Städning kräver stor yrkeskunskap och därför är det viktigt att vår personal är så effektiv och noggrann som möjligt. För att du ska känna dig trygg med att anlita oss har vi alltid nöjd-kundgaranti på alla våra tjänster, då vet du som kund att du får vad du betalar för.

 

Vi utför all sorts lokalvård riktat mot företagskunder. Idag är vi verksamma på kontor, fabriker, skolor, vårdlokaler med mera. Vi är även specialiserade på tilläggstjänster så som saneringar, golvvård och fönsterputs.  Vi erbjuder fastighetstjänster, utvändig renhållning, trädgårdsuppdrag och lösningar för fruktkorgar och kaffemaskiner. (Läs mer om våra tjänster.)

Med kunden i fokus och genom mångårig erfarenhet kan vi erbjuda skräddarsydda städtjänster för att du alltid ska bli nöjd med din städservice! Tveka inte att fylla i vår offertförfrågan här på hemsidan för rådgivning och prisförslag! (länk till intresseanmälan)

bottom of page